Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:12:2020 08:32
Scholes har forståelse: Derfor skiftede Solskjær ikke Fred ud før rødt kort

Manchester United-legenden mener ikke, at det var en fejl at lade Fred blive på banen, selvom det senere viste sig at være katastrofalt.


Fred var heldig med at slippe for rødt kort i første halvleg af opgøret mod Paris Saint-Germain, da han "nikkede" Leandro Paredes en skalle. Dommeren valgte kun at kvittere med en advarsel, men det var en tikkende bombe at lade Fred forblive på banen til anden halvdel af kampen.

Det valgte Ole Gunnar Solskjær dog at gøre, og det gav bagslag. Karmaen ramte, for brasilianeren blev kort efter Paris Saint-Germains mål til 2-1 udvist efter en tackling, som i de fleste tilfælde ikke havde givet gult i Premier League-regi.

Set i bakspejlet skulle Solskjær selvfølgelig have skiftet ham ud, men Paul Scholes forstår godt, hvorfor nordmanden valgte ikke at skifte ham ud i halvlegen.

- Set i bagklogskabens lys skulle han have været skiftet ud, men jeg kan godt forstå, hvorfor Ole ikke gjorde det. United dominerede i en lang periode på 35 minutter. De var fremragende og kontrollerede kampen, så på mange måder kan Ole sagtens være tilfreds med holdets præstation, sagde Scholes efter slutfløjt til BT Sport.

- Fred burde have vidst bedre. Han burde vide, at alle tacklinger, han begår, er en mulighed for dommeren til at lade ham udvise. Han er uheldig i situationen, for han rammer faktisk bolden først, men dommeren ventede bare på chancen for at give ham rødt.

Manchester United er nu tvunget til at få mindst et uafgjort resultat i sidste gruppespilskamp mod RB Leipzig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED