Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:03:2021 11:23
Scholes har aldrig set magen: Spurs-stjerne har en helt unik evne

Paul Scholes kan ikke lade være med at beundre Harry Kanes evner som målscorer og kreatør.


Paul Scholes har aldrig set en angriber, der er i stand til at sætte sine holdkammerater i spil på samme måde som Harry Kane. Søndag blev Tottenham-anføreren fortjent kåret til kampens spiller i sejren over Crystal Palace, hvor han selv scorede to gange - og assisterede begge Gareth Bales mål.

Netop de to assists til waliseren gør Kane til noget helt, helt særligt, mener Scholes.

- Han er svær at sammenligne med andre angribere, for jeg har aldrig set en angriber, der skaber så mange mål for andre. Han er nærmest en blanding mellem en 9'er og en 10'er, fortæller Scholes til Premier League Productions.

- Jeg har aldrig set ham som en sand 9'er, for han mangler farten. Han er en fremragende afslutter og scorer mål fra udenfor feltet, og så assisterer han og bringer medspillerne med i spillet, fordi han mangler den lynende fart, som han kan bruge til at sætte modspillerne med.

Kane står nu noteret for sublime 16 Premier League-scoringer samt hele 13 assists.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED