Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2021 07:45
Scholes: Denne United-spiller er ved at blive til et alvorligt problem

Paul Scholes føler, Ole Gunnar Solskjær står med et problem på sine hænder.


David de Gea er og bliver et problem for Manchester United, og kampen mod Newcastle var ingen undtagelse, mener Paul Scholes.

- Hans clean sheet-rekord er ganske enkelt ikke god nok, og han var sløset igen i dag, hvilket er ved at blive et stort problem for United, for det er svært at have tiltro til ham som målmand, sagde Scholes til BT Sport.

Han følte, De Gea så svag ud i feltet, når Newcastle slog dødbolde ind. I forbindelse med Allan Saint-Maximins mål var Harry Maguire dog også medskyldig, men De Gea skulle stadig have gjort det bedre, føler Scholes.

-  Maguire header bolden videre ind i et forfærdeligt område. Jeg ved, han er i en svær position, men han kan vælge at heade den ud til et nyt hjørnespark i stedet. Saint-Maximin sparker den ned i jorden, og det sløver bolden lidt ned og giver den et loop, så jeg synes også, målmanden ser svag ud. Han skal redde den, vurderede United-legenden.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED