AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:01:2020 09:40
Scholes: Burnley-nederlag kan gøre Solskjær en "tjeneste"

Manchester United-legenden mener, der kan være lys i nederlaget.


Nederlaget til Burnley kan ende med at blive en positiv ting for Ole Gunnar Solskjær, for onsdagens skuffende resultat kan tvinge klubledelsen til at reagere og signe spillere denne januar.

Sådan ser Paul Scholes i hvert fald på tingene.

Med skader til Paul Pogba, Scott McTominay og Marcus Rashford er The Red Devils i mangel en række nøglespillere, men med 9 dage tilbage af transfervinduet har man endnu ikke forstærket sig.

Men Ole Gunnar Solskjær har brug for hjælp fra nye signings, hvis klubben skal vende udviklingen.

- Alt for ofte har Manchester United haft to gode resultater efterfulgt af to eller tre dårlige i denne sæson, siger Scholes til Premier League.

- Præstationen mod Burnley kan ende med at gøre Solskjær en tjeneste på transfermarkedet.  Det kan måske anspore klubben til at bruge et par ekstra millioner på spillere som Bruno Fernandes.

- Den transfer kan måske ske nu,  for Solskjær har brug for flere spillere. Han har nogle store skader og har brug for hjælp.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED