AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:06:2020 09:31
Scholes afslører: To modstandere fik mig til at gå på pension

Manchester United-legenden blev sat sådan på plads, at han fik lyst til at gå på pension.


Efter 17 år og 676 kampe gik Paul Scholes på pension, men noget overraskende gjorde han comeback året efter og spillede endnu 18 måneder, før han tog endeligt afsked med sin karriere som spiller.

Men set i bakspejlet føler Manchester United-legenden, at det måske havde været bedre, hvis han havde holdt sig fra at vende tilbage.

To Tottenham-stjerner gav ham i hvert fald et realitetstjek, kort tid efter at han atter havde iført sig den røde trøje.

- Jeg kan huske, vi mødte Tottenham på hjemmebane, og det var kun den tredje ellere fjerde kamp i sæsonen. Jeg spillede okay, når vi var på bolden, men jeg kan huske, hvordan Mousa Dembele og Gareth Bale cruisede direkte forbi mig, fortæller Scholes til BT Sport.

- Jeg ved godt, at de er gode til at rende forbi folk, men jeg så bare til og tænkte; "Jeg kan ikke klare det her længere".  Jeg ønskede at gå på pension igen efter den kamp, men jeg tænkte, det ville se dumt og lidt pinligt ud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED