Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2021 14:18
Schmeichels chef efter ny skuffelse: Her er vores akilleshæl

Efter endnu en mindre god indsats i weekenden satte Leicester-træner, Brendan Rodgers, nogle ord på, hvor det er gået galt for holdet i denne sæson.


Leicester City tabte 2-1 til Aston Villa i weekenden, og det var klubbens femte nederlag i ligaen i indeværende sæson. 
 
I et interview efter weekendens nederlag til Villa forklarede Rodgers situationen, og hvor deres problemer er. Der er nemlig én bestemt type situationer, hvor holdet nok engang måtte indkassere mål i weekenden. 
 
- Vore akilleshæl dræber os - at forsvare dødbolde. Vi bliver ved med at indkassere, og det ødelægger en masse godt arbejde og svækker selvtilliden. 
 
- I anden halvleg startede vi ikke så hurtigt, men så var hjørnet, hvor vi lukkede mål ind, enormt skuffende. 
 
Rodgers tilføjede yderligere, at holdet er nødt til at markere de spillere, som de ved er farlige. De bruger timer på at analysere modstanderne.
 
Der er også brug for at indkassere færre mål, hvis holdet vil blande sig i topstriden. Efter de første 15 kampe i Premier League har Leicester City lukket 27 mål ind, hvilket er fjerdedårligst i hele ligaen - kun overgået af Watford, Newcastle og Norwich. 
 
Næste kamp for Rodgers og Leicester er ude mod Napoli i Europa League på torsdag. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE