AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:11:2021 11:26
Schmeichel udpeger: Han ville være fantastisk at få til Manchester United

Peter Schmeichel lægger ikke skjul på, at han gerne ser den tidligere Manchester United-kaptajn, Steve Bruce, i rollen som manager på Old Trafford.


Mens Manchester United er på jagt efter en ny manager, er der mange meninger om, hvem klubben bør gå efter.

En af dem er Peter Schmeichel.

Den danske Manchester United-legende mener, at Steve Bruce ville være fantastisk til rollen som midlertidig manager frem til sommer, hvorefter man skal finde den rette mand på den længere bane.

- Der skal en ind, der kan sætte spillerne under pres. En ny stemme, der skal få dem til at præstere uden at lave en masse ændringer i stilen og systemet - noget som den næste permanente, den rigtige, skal tage fat i, siger Peter Schmeichel til CBS Sports og tilføjer:

- Hvis det er en midlertidig stilling, så skal de finde en, der kender klubben. Få fat i en som Steve Bruce. Det ville være fantastisk.

- Eller få den rigtige ind nu, og så kom i gang med at arbejde, lyder det fra Peter Schmeichel.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE