AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 14:56
Schmeichel savner sygdomsramte Lars Høgh på landsholdet

Kasper Schmeichel lægger ikke skjul på, at sygdomsramte Lars Høgh er en savnet mand i den danske landsholdslejr.


Tidligere i år blev Lars Høgh ramt af kræft, og derfor måtte den tidligere landsholdsmålmand trække sig fra sit hverv som målmandstræner hos Brøndby og det danske landshold.

Det betød, at de danske landsholdsmålmænd skulle til at klare sig uden den respekterede OB-legende, men i stedet hentede DBU engelske Mike Stowell, der til dagligt træner Kasper Schmeichel i Leicester, ind – men selvom der er fundet en afløser for Lars Høgh, er den sygdomsramte mand savnet hos de danske landsholdsmålmænd.

- Det er selvfølgelig anderledes, når Lars ikke er her. Vi savner Lars, og vi ønsker ham alt det bedste. Vi har været ovre for at besøge ham, og vi har planer om at besøge ham igen i en af disse dage.

- I alt den tid jeg har været på landsholdet, har Lars været her. Så selvfølgelig kan man mærke, at han ikke er her. Det er en situation, hvor han bliver nødt til at tænke på sig selv og sin familie, fortæller Kasper Schmeichel til sn.dk.

Leicester-målmanden, som er førstevalget mellem stængerne for Danmark, finder det dog naturligt, at valget er faldet på Mike Stowell som afløser for Lars Høgh.

- Vi har bedt min målmandstræner i Leicester om at fylde pladsen, indtil Lars forhåbentlig kommer tilbage snart. Åge kender også målmandstræneren fra tidligere, så det har været meget naturligt, at det var ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED