Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2021 12:01
Schmeichel revser: UEFA truede med at taberdømme Danmark

Peter Schmeichel har udtalt sig kritisk omkring UEFAs håndtering af episoden med Christian Eriksen.


UEFA anses sjældent som værende sympatiske og over tiden er dette med god grund.
 
Forbundet viste sig igen fra deres pengefikserede side, da man stillede de danske spillere det umenneskelige ultimatum om at fortsætte kampen samme aften eller næste dag klokken 12:00.
 
Her valgte Danmark ikke overraskende at få kampen overstået med det samme, da det virkede som det mindst uoverskuelige scenarie. Præcis som UEFA gerne ville have det.
 
Peter Schmeichel var en af mange eksperter, der efter kampen var rasende over, at man kunne finde på at spille videre, og dette synspunkt er kun blevet forstærket siden hen.
 
I dag var danskeren i Zoom studie i programmet Good Morning Britain, hvor Schmeichel satte ord på den uudholdelige situation hans søn holdkammeraterne blev stillet i.
 
Her tilføjer Schmeichel blandt andet også, at UEFA truede med at taberdømme Danmark med 3-0, såfremt de ikke fortsatte kampen.
 
- Jeg så faktisk et officielt citat fra UEFA i går, der sagde, at de fulgte råd fra spilleren, at det var spillerne, som insisterede på at spille. Det er ikke sandt.
 
- Eller det er sådan, man kan vælge at se sandheden. De fik tre muligheder, den ene var at spille med det samme og få de sidste 50 minutter spillet. Den næste skulle komme ind i går kl. 12 og afslutte 50 minutter, og den tredje mulighed var at miste spillet, 3-0.
 
- Så man kan gøre det op i sit eget hovede, om man tror, at spillerne selv havde lyst til at spille videre? Det tror jeg ikke, lød det kontant fra Schmeichel.
 
Vigtigst af alt er dog nu, at Christian har det godt. Og det skulle han have under omstændighederne.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE