AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:10:2019 12:04
Schmeichel revser Liverpool-spiller: Han opfører sig som et barn

Manchester United-legenden giver Xherdan Shaqiri en hård medfart før landskampen mod Schweiz.


Vi aner ikke, hvorfor Peter Schmeichel render og udtaler sig til schweizisk presse, men den danske målmandslegende kritiserer Liverpool-spilleren Xherdan Shaqiri forud for landskampen mod netop Schweiz.

Det hele skyldes, at Shaqiri angiveligt følte sig trådt på, da den schweiziske landstræner Vladimir Petkovic valgte at tildele Granit Xhaka anførerbindet. Det har fået Liverpool-spilleren til at melde fra oktobers kvalifikationskampe.

Xhaka har til gengæld forsøgt at finde en fredsaftale med landsmanden:

- Hvis anførerbindet virkeligt er et problem for Shaqiri, så kan vi sagtens sætte os ved bordet og snakke om det. Vi er voksne nok til at drøfte det. Vil han have anførerbindet, kan han få anførerbindet. Deter ikke noget problem for mig, udtalte Arsenal-spilleren om kontroverset.

Nu er Peter Schmeichel så blevet bedt om at forholde sig til optrinnet af det schweiziske medie Blick. Danskerens respons lyder sådan her:

- Jeg har læst, at anførerbindet har påvirket Shaqiris beslutning om at melde fra. Det er blevet afvist efterfølgende, men jeg synes, at Xhaka fremstår formidabelt med sine kommentarer om, at Shaqiri kan få det, udtaler Schmeichel.

- Xhaka viser, at han kan være en leder uden et anførerbind og lagde presset på Shaqiri. Det står stærkt i kontrast med Shaqiris opførsel, får han har opført sig som et barn.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED