Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:01:2022 20:45
Schmeichel, Pogba og andre PL-stjerner til stormøde

Der har været stormøde med Wenger & Co., hvor adskillige Premier League-stjerner deltog.


I længere tid har der været meget snak om fodboldspilleres sundhed og velfærd.

Tilbage i december udtalte Jordan Henderson følgende: 

- For os er fodbold alt, og vi ønsker at kunne præstere på højeste niveau, men i denne periode er det svært. Sådan har det været i nogle år. Derudover har vi også været ramt af Covid-19, og det bliver hårdere og værre. Jeg er bekymret for, at ingen tager spillernes velfærd seriøst.

Nu har der været stormøde, hvor det netop var spillernes sundhed og velfærd, der var på agendaen. Det skriver Henry Winter fra The Times.

På mødet deltog Gianni Infantino (FIFA-præsident), Arsene Wenger (Chief of Global Football Development hos FIFA), Maheta Molango (CEO for The Professional Footballers Association), Paul Pogba, Juan Mata, Steph Houghton og Lucy Bronze samt en repæsentant fra FIFPro.

Spillere som Kasper Schmeichel, Pierre-Emerick Aubameyang, Jordan Henderson, Virgil van Virgil, Harry Maguire, Fernandinho, Declan Rice og Conor Coady havde skrevet deres bekymringer ned til Gianni Infantino omkring deres velfærd.

Det er især den travle fodboldkalender og mange kampe, der frygter for spillernes helbred, og man er bange for deres kollegaers mentale tilstand samt en kortere karriere som fodboldspiller.

Om mødet udtaler Gianni Infantino til The Times:

- Det er vigtigt at spillere over hele verden er involveret i diskussionerne omkring spillets fremtid.

Det var især det fyldte og hektiske kampprogram, der blev diskuteret på mødet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE