Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 12:08
Schmeichel ikke imponeret af United-fans: Det er meget skuffende

Peter Schmeichel er ikke imponeret over de Manchester United-fans, der lavede ballade søndag.


En gruppe Manchester United-fans gik over stregen i forbindelse med demonstrationerne mod klubbens ejere søndag, og det skuffer Peter Schmeichel.

- Ja, jeg var ikke glad. Igen er det nogle enkelte, der ødelægger det, siger Manchester United-legenden til Good Morning Britain.

Demonstrationerne var meldt på forhånd, og intentionen var fredelig, men det udviklede sig blandt andet til, at to politibetjente kom til skade, og at der blev kastet en flaske efter Sky Sports’ udsendte på Old Trafford.

I sidste ende blev kampen aflyst som følge af sikkerhedsmæssige årsager, og det skuffer Schmeichel.

- Manchester United Supporters Trust indkaldte til en fredelig demonstration, og i indkaldelsen sagde de, at vrede ville ramme dem selv.

- De sagde også, at man ikke skulle gøre noget for at påvirke holdet eller klubben, men igen er der nogle få, der ødelægger det for alle. Det er meget skuffende.

Schmeichel mener samtidig, at det nu er op til politiet at finde ud af, hvad efterspillet skal være.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED