AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2019 09:39
Schmeichel hylder: Denne United-signing er helt fantastisk

Peter Schmeichel kan ikke få armene ned over Daniel James.


Det var Aaron Wan-Bissaka, der løb med prisen som Man of the Match i lørdagens sejr over Manchester City,  men han var ikke den eneste Manchester United-spiller, som leverede en stor præstation.

Spørger man Peter Schmeichel, så var Daniel James i virkeligheden den helt store helt, selvom hans navn måske ikke har fyldt i overskrifterne efterfølgende.

- Det kan godt være, at Daniel James ikke tager overskrifterne, men han var helt utrolig. Han jagtede alle bolde, var med i alle kontraangreb, mens han - på samme tid -  hjalp Wan-Bissaka med at dække op i højre side, siger den danske legende til Premier League Productions.

James var et relativt ukendt navn for de fleste, da han ankom fra Swansea sidste sommer i en handel værd £15-18 millioner.

Dengang var det ikke til at sige, om det var fugl eller fisk, Ole Gunnar Solskjær havde investeret i, men set i bakspejlet var den signing et stort scoop, mener Schmeichel.

- Han har spillet samtlige kampe denne sæson og han gør det godt. Det er en fantastisk signing, og han har spillet fantastisk, siger den tidligere Manchester United-målmand.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED