AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:02:2020 10:58
Savage: Med disse tre indkøb kan United spille med om titlen

Den tidligere Premier League-spiller Robbie Savage er sikker på, at Manchester United kan give Liverpool og Manchester City kamp til stregen, hvis de formår at hente tre specifikke spillere.


38 point. 

Så langt er der i skrivende stund for Manchester United op til Liverpool på førstepladsen, men selvom the Reds har dobbelt så mange point som United, så er et engelsk mesterskab måske ikke så langt væk for De Røde Djævle. 

Ifølge den tidligere Premier League-spiller Robbie Savage vil det således "kun" kræve et indkøb af tre bestemte spillere, før Manchester United kan spille med om titlen: 

- Hvis Solskjær får £250 mio. til at hente Kalidou Koulibaly, Jack Grealish og Jadon Sancho, så vil Uniteds bedste hold være i stand til at give Liverpool og Manchester City kamp til stregen, skriver Savage i en klumme i Daily Mirror

- Jeg har tidligere skrevet, at United er langt fra Liverpool og City, men hvis de formår at hente de tre spillere, så er det muligt for dem at vende tilbage til toppen af ligaen. 

- Overvej lige dette. De har besejret Chelsea tre gange, besejret City to gange, besejret Tottenham, og de er det eneste hold, der har taget point fra Liverpool i Premier League. 

Manchester United er længe blevet sat i forbindelse med både Koulibaly, Grealish og Sancho, men de er ikke alene om interessen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED