Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:10:2019 09:24
Saudiarabisk kongefamilie vil købe Manchester United: Forbereder nyt bud

Daily Star erfarer, at den saudiarabiske kongefamilie bestemt ikke har opgivet tanken om at købe Manchester United, selvom det kræver et enormt bud at købe en af verdens største fodboldklubber.


Manchester United er et kæmpe brand, som strækker sig langt ud over fodbolden. Faktisk er klubben så stor på verdensplan, at en undersøgelse for nyligt har vist, at én milliard mennesker på verdensplan har en interesse i klubben. Det skriver Daily Star.

Rygter er i flere omgange gået på, at den saudiske kongefamilie er interesserede i at købe Manchester United, som ejes af den amerikanske Glazer-familie.

Daily Star erfarer, at saudierne to gange tidligere har budt på Manchester United. Begge tilbud er blevet afvist – senest et bud på hele £3 milliarder. Den saudiarabiske kongefamilie har dog angiveligt ikke opgivet drømmen om et United-opkøb. 

Det vil formentlig kræve et enormt bud, hvis Glazer-familien overhovedet skal overveje et salg af klubben, hvilket de hele tiden har understreget, at de ikke er interesserede i.

En af Glazer-ejerne Kevin Glazers nylige beslutninger om at ville sælge sin del af aktierne i Manchester United på 13%, kan dog indikere et skifte i Glazer-familiens holdning til et potentielt salg.

Manchester Uniteds nuværende markedsværdi er godt $2,6 milliarder – eller lidt mere end £2 milliarder.

Ifølge ledende finansielle eksperter vil det formentlig kræve et bud på noget over $4 milliarder, hvis Glazer-familien skal sælge United med den nuværende markedsværdi på $2,6 milliarder. 

De $4 milliarder svarer til godt £3,1 milliarder, så hvis rygterne omkring saudiernes tidligere bud er sande, er der ifølge de finansielle eksperter ikke langt til en fair valuation. Om Glazer-familien så vil sælge Manchester United er en anden sag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED