AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:12:2019 10:43
Saudi-sportsminister om United-opkøb: Alt er muligt

Den saudiarabiske sportsminister puster til rygterne om, at Saudi-Arabien potentielt vil opkøbe Manchester United.


"Alt er muligt"  siger den saudiarabiske sportsminister Prins Abdulaziz bin Turki Al Faisal til rygterne om, at det saudiarabiske styre skulle være interesseret i at købe Manchester United.

Der har længe floreret rygter om, at Kronprins Mohammed Bin Salman ville købe Premier League-giganterne, selvom Ed Woodward over flere omgange har tilkendegivet, at Glazer-familien ikke er interesseret i at sælge på nuværende tidspunkt.

Og det kommer måske heller ikke til at ske lige foreløbigt, men den saudiarabiske sportsminister tør ikke udelukke noget i fremtiden.

- Alt er muligt i fremtiden, siger Prins Abdulaziz bin Turki Al Faisa til BBC,

- Men lige nu er vi interesseret i at udvikle den nationale fodboldscene og har investeret mange penge i klubberne i kongeriget.

Det er et diplomatisk svar, som hverken be- eller afkræfter noget, men Manchester United har allerede et nært forhold til det saudiarabiske styre.

For nyligt drog en delegation fra Manchester United til Saudi Arabien for at deltage i en konference, og klubben har et officielt samarbejde med landet om at udvikle fodboldindustrien i Golfstaten.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED