AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 14:54
Sarri tror på ny Hazard-kontrakt: Han er glad for at være her

Maurizio Sarri tror, at Chelsea kan nå til enighed med Eden Hazard om en ny aftale.


Eden Hazard så i en periode ud til at være tabt for Chelsea, da Real Madrid angiveligt gerne ville hente ham ind som afløser for Cristiano Ronaldo. 

Den kreative belgier har længe beundret den spanske storklub, men i sidste ende valgte Chelsea at holde på deres talisman. 

Han er derfor med, når The Blues i morgen møder Huddersfield, og ifølge træner Maurizio Sarri er der ingen problemer med ham: 

- Hazard er med os. Der er slet ingen problemer. Jeg har snakket tre-fire gange med ham, og han har aldrig nævnt transfermarkedet, så jeg tror, at han er glad for at blive her, udtaler Sarri ifølge Sky Sports. 

Chelseas italienske træner blev efterfølgende spurgt ind til, om et sent bud fra en europæisk storklub kan få The Blues til at sælge den belgiske troldmand: 

- Jeg tror, det er umuligt. Det er umuligt, fordi transfervinduet er lukket i England, så vi kan ikke erstatte en så vigtig spiller. 

Hazards kontrakt med Chelsea står til at udløbe om små to år, men Sarri tror på, at parterne kan blive enige om en ny aftale: 

- Jeg vil ikke disktuere kontrakter. Det er ikke mit job. Mit job er på banen, hvor jeg skal forsøge at forbedre spillerne og vinde kampe. Det er ikke mit job at skrive nye kontrakter. 

- Jeg har set en spiller, der er glad for at være her, så jeg tror ikke, at kontrakten bliver et problem. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED