AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 14:12
Sarri satser på at have alle spillere klar til City-kamp

Trods skavanker til to spillere satser Maurizio Sarri på at have alle spillere til rådighed mod Manchester City.


På søndag kommer Chelsea på en svær opgave, når der venter et opgør mod Manchester City, som i øjeblikket topper Premier League, og forud for opgøret har der været et par spørgsmålstegn ved et par af Chelsea-spillernes tilstand.

Maurizio Sarri kunne på et pressemøde dog berette om, at han satser på at have alle spillere til rådighed i søndagens topopgør.

- Vi har nogle små problemer med Hudson-Odoi. Han har haft feber i en dag. I går havde vi et problem med Cahills ryg, men det var ikke noget alvorligt. Så jeg håber, at alle spillere vil være tilgængelige. Vi har to træningspas mere, lød det fra Chelsea-manageren.

I det seneste opgør mellem Chelsea og Manchester City blev det til en sejr til the Blues på 2-0, hvor N’Golo Kanté og David Luiz fik scoret.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED