AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:03:2019 20:47
Sarri langer ud efter baneforhold: En katastrofe

Maurizio Sarri langer kraftigt ud efter den bane, som Dynamo Kiev disker op med inden Europa League-opgør.


Efter en 3-0-sejr på hjemmebane har Maurizio Sarri mulighed for at spare flere stjernespillere, når Chelsea i morgen aften møder Dynamo Kiev i returkampen i Europa League 1/8-finalerne. Det vil italieneren nok i endnu højere grad overveje at gøre nu.

Den italienske manager har nu set hvilke baneforhold, der venter Chelsea-spillerne i den ukrainske hovedstad, og han er bestemt ikke tilfreds med det, han har set og oplevet.

- En katastrofe. Banen er ikke god. Jeg synes, den er farlig, meget farlig. Det er meget farligt at spille nogen form for fodbold her i øjeblikket, og det er virkelig farligt i forhold til at få skader. Men sådan er situationen, så vi må acceptere det, sagde Chelsea-manageren på et pressemøde ifølge football.london.

Dele af banen er angiveligt dækket af mudder, mens andre områder er frosne i den ukrainske kulde.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED