AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 10:59
Sarri: Higuain kan bidrage med mere end bare mål

Gonzalo Higuain er blevet hentet til Chelsea for at score mål, men ifølge Maurizio Sarri kan argentineren bidrage med mere end det.


Chelsea har i denne sæson haft problemer med at finde vej til netmaskerne, hvilket i januar fik klubben til at udskifte Alvaro Morata med Gonzalo Higuain. 

Den argentinske målræv har tidligere scoret mål på samlebånd for nogle af verdens bedste klubber, men ifølge Maurizio Sarri kan han bidrage med mere end det: 

- Gonzalo er en fantastisk spiller og en fantastisk angriber, som har gjort det godt i både Madrid, Napoli og Juventus, fortæller Sarri til Sky Sports. 

- Han ankom med en stor motivation, og jeg er sikker på, at han vil være meget nyttig for os. Selvfølgelig kan han score mål, men han er samtidig også i stand til at spille sammen med sine holdkammerater. 

- Han kan blive meget nyttig for Hazard og Willian. 

Higuains to første kampe for Chelsea bød ikke på nogen scoringer, men i seneste runde fik argentineren endelig hul på målbylden, da han scorede to gange mod Huddersfield. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED