AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:02:2019 12:08
Sarri bekymret over City-møde

Der var ikke meget begejstring at spore til Maurizio Sarris pressekonference op til søndagens udekamp mod Manchester City.


Manchester City er rigtig stærkt kørende, når de søndag tager imod Chelsea, som omvendt er inde i en noget broget periode, hvor stemningen og begejstringen omkring klubben er i dvale.

Til Sarris pressekonference op til kampen, virkede det også meget som om, at den overordnede tro på tingene ikke helt er til stede - der var nemlig mere tale om 'håb' frem for en overbevisning om, at Chelsea nok skulle være klar til at tage sig af City.

Den 60-årige italiener kommenterede således på kampen:

- I den sidste kamp reagerede vi rigtig fint. Efter kampen mod Huddersfield, var jeg virkelig glad for resultatet og især præstationen, startede Sarri.

- Nu ved vi, at der kræves noget mere regelmæssighed i vores præstationer. Jeg må håbe, at vi viser os fra vores bedste side på søndag.

Selvom Sarri ikke virker overbevist over sit holds parathed, kan han dog glæde sig over, at Chelsea dog godt ved, hvordan man slår Manchester City.

Det er nemlig kun præcis to måneder siden, at The Blues slog de forsvarende mestre med 2-0 på Stamford Bridge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED