Sarri ærgerlig efter Liverpool: Vi er tæt på de bedste hold i England

Af Simon Jensen
14.04.2019 Kl. 18:24
Maurizio Sarri og Chelsea mødte søndag aften overmagten på Anfield Road, da titelaspiranterne fra Liverpool sejrede med 2-0 mod London-mandskabet.

Sadio Mané og Mohamed Salah agerede bødler på blot tre minutter i anden halvleg, da værterne i Liverpool først bragte sig i front og senere cementerede aftenens sejr og tilhørende tre points. Chelsea-træner, Maurizio Sarri, var efter kampen dog ganske fortrøstningsfuld med sit holds præstation i topopgøret.

– Liverpool er et af de bedste hold i Europa og spillede fantastisk i alle 90 minutter. Vi forbedrer os selv konstant, men niveauet i England er meget højt. Vi er dog meget tæt på de andre hold, udtalte Maurizio Sarri på kampens efterfølgende pressemøde.

Med nederlaget tabte Chelsea et skridt i medaljestriden i Premier League-tabellen, da Tottenham lørdag aften besejrede Huddersfield med 4-0, og dermed overtog tredjepladsen i rækken fra netop Chelsea. Der resterer fire kampe i Premier League-sæsonen for Chelsea.