Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2021 12:34
'Sandt eller falsk': Transferjournalist om Newcastle-rygter

Christian Falk giver sin information om nogle af de spillere, som bliver rygtet til Newcastle.


Efter ejerovertagelsen i Newcastle United har der været mange transferrygter i medierne.

Adskillige spillere er blevet sat i forbindelse med et skifte til den nyrige Premier League-klub, og det skyldes primært, at de har rigtig mange penge at lege med i de kommende transfervinduer.

I næste transfervindue har de angiveligt over en milliard kroner til rådighed uden at komme i problemer med Financial Fair Play-reglerne.

Den tyske BILD-journalist, Christian Falk, ser nærmere på nogle af de spillere, som har været rygtet til St. James' Park.

Erling Haaland

- Det er ikke sandt, at Erling Haaland overvejer et skifte til Newcastle. Bayern München vil prøve at hente ham, hvis Robert Lewandowski forlader klubben i 2022.

Philippe Coutinho

- Det er sandt, at en transfer af Phillipe Coutinho til Newcastle bliver seriøst diskuteret.

Niklas Süle

- Det er sandt, at Newcastle er interesseret i Niklas Süle. Midtstopperen ser ud til at kunne hentes på en fri transfer til sommer.

Timo Werner

- Det er sandt, at Newcastle er interesseret i Werner. Tyskerens agentbureau har i Fabian Schär allerede en klient i Newcastle, og de er jævnligt i kontakt med klubben.

Ralf Rangnick

- Det er sandt, at Ralf Rangnick er interesseret i managerjobbet i Newcastle. Han har tidligere forsøgt at komme til Manchester United, Everton, Tottenham og Chelsea. Det er en stor drøm for ham at komme til Premier League.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE