AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:05:2020 20:27
Salt i såret: Sådan aftalte Courtois og Hazard skifte væk fra Chelsea

De to Chelsea-stjerner havde allerede fremtidsprioriteterne i orden, mens de spillede for Chelsea.


Thibaut Courtois har afsløret, at han og Eden Hazard allerede i Chelseas omklædningsrum sad og diskuterede muligheden for et skifte til Real Madrid.

I august 2018 skrev den belgiske målmand under med den spanske kongeklub efter syv år hos London-klubben, efter at have ønsket et skifte til Spanien for at være tættere på sine børn.

Et år senere kom Hazard så til i en aftale, der kostede madrilenerne 88 millioner pund, der potentielt kunne stige til 130 millioner af samme møntfod, også efter syv sæsoner på Stamford Bridge.

Courtois, der allerede dengang blev heftigt kritiseret for den måde, hvorpå han skiftede til Real Madrid, gnider nu yderligere salt i såret hos fans af The Blues. Allerede før skiftet til Bernabeu talte netop han og Hazard nemlig om skiftet væk.

- I Chelseas omklædningsrum sad vi og talte om udsigten til at spille her. Det hvide hus, det hvide hus, sagde vi. Det var rart at tænke på. Nu er vi utroligt opsatte på at vinde trofæer, fortæller Courtois til den spanske avis, El Mundo.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED