Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 13:24
Salgpris på 300 mio: City er i "afsluttende" forhandlinger om Barca-profil

Diario Sport skriver, at Manchester City er tæt på at fuldføre signingen af Nelson Semedo fra FC Barcelona.


Overskriften i dagens Diario Sport er "Afsluttende forhandlinger for Semedo,"  eftersom The Citizens skulle være tæt på at signe Barcelona-backen for omrking €40 millioner.

Der er interesse fra Juventus og Inter, men de forsvarende engelske mestre skulle være klart tættest på, og Barcelona håber på at kunne afslutte forhandlingerne i de kommende dage.

Tidligere var en byttehandel med Joao Cancelo på tale, men FC Barcelona skulle have besluttet sig for at signe en spiller med lavere løn end portugiseren.

Diario Sport har tidligere omtalt, hvordan et skifte for Semedo til Etihad Stadium var tæt på, men tag rapporten med et gran salt lidt endnu.

Et andet spansk medie, Marca, skrev sidste uge, at det ersuperagenten Jorge Mendes, som forsøger at skabe interesse i Semedo ved at linke ham til Manchester City.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED