AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2019 17:51
Salah sendte Liverpool tilbage på sejrskurs

Mohamed Salah endte med afgøre kampen mellem Brighton og Liverpool, som bestemt ikke var nogen skøn kamp at følge med i.


Efter to nederlag på stribe havde Liverpool rettet blikket mod en sejr på udebane mod Brighton, men hjemmeholdet havde ikke tænkt sig at give op uden kamp. 

Fra starten sad Liverpool på alt, men det kneb med at skabe de helt store chancer, og især var både Sadio Mané og Mohamed Salah ikke velspillende i de første 45 minutter, hvor spillet generelt gik alt for langsomt. 

Efter pausen fortsatte Brighton med at stå meget dybt i banen - det havde jo fungeret fint i første halvleg. Men efter 50 minutter blev der begået et klodset straffespark på Mohamed Salah, og det tog egypteren sig selv af. 

Længe holdt Brighton stadig mange spillere tilbage, og Liverpool så ud til at jagte kampens anden scoring mere end Brighton, der havde store problemer med at sætte flere afleveringer sammen. 

Til allersidst fik hjemmeholdet alligevel lagt et lille pres på Liverpool-defensiven, men the Reds fik afvist og hev derfor en smal sejr i land.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED