Salah og Mané sikrede Liverpool endnu en sejr

Af Pelle Rigtrup
02.01.2020 Kl. 21:48
Liverpool vandt igen, igen da de besejrede Sheffield United med 2-0 på Anfield.

Liverpool kunne i dag fortsætte deres imponerende sæson og snuppe endnu en sejr, men der ventede Jürgen Klopps mandskab hård modstand i form af Sheffield United, der har taget point fra flere tophold i denne sæson.

Liverpool fik dog en forrygende start på kampen, da Mohamed Salah efter få minutter bragte the Reds i front.

Gæsterne kom efterfølgende til en fin mulighed, men Salah var ikke færdig med at imponere. Den egyptiske troldmand kom frem til flere chancer i 1. halvleg, men den sidste skarphed manglede, og der stod dermed 1-0 ved pausefløjt.

I 2. halvleg tilspillede hjemmeholdet sig igen flere chancer, og efter en times spil kom det længe ventede 2-0-mål så.

Sadio Mané tog en flot tur ned ad venstreside, hvorefter han smed bolden hen til Salah, der med det samme afleverede tilbage til en fremadstormende Mané, der skød mod mål.

Senegaleserens skud blev reddet, men han var hurtigt over returen og kunne sende bolden i netmaskerne.

Efterfølgende kom både Mané og Salah frem til muligheder, men der blev ikke scoret yderligere, og Liverpool snuppede dermed deres 19. ligasejr i denne sæson.

Med sejren har Liverpool nu 13 point ned til Leicester på andenpladsen, og the Reds har endda en kamp i hånden.