AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 19:35
Salah går fri efter brug af mobil bag rattet

Politiet i Merseyside vil ikke gå videre i sagen mod Mohamed Salah, der blev filmet med sin mobil i hånden, mens han kørte bil.


I august florede der en video af Mohamed Salah, der brugte sin mobiltelefon, mens han kørte bil, og det er ligesom i Danmark heller ikke lovligt i England. 

Sagen får dog ingen konsekvenser for den egyptiske stjerne, da politiet i Merseyside betragter bevismaterialet som utilstrækkeligt. 26-årige Salah har dog fået en reprimande fra politiet i forhold til bruge mobilen, mens man kører.

- Vi kan bekræfte, at vi har talt med en 26-årig mand i forbindelse med en episode på Arkles Lane i Liverpool søndag den 12. august 2018, skrev politiet i Merseyside i en pressemeddelse ifølge Sky Sports.

- Vi har lavet vores undersøgelser, og det er mangelfulde beviser, der støtter anklagen, og derfor vil vi ikke gå videre i sagen.

- Betjente har talt med manden og rådgivet ham i forhold til mobilbrug i et køretøj. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED