Saints tættere på redning med ny sejr

Af Søren Nørgaard
13.04.2019 Kl. 16:00
Southampton slog Wolverhampton med 3-1 og har dermed fået luft til nedrykningsstregen.

Southampton fik en fantastisk start på lørdagens hjemmekamp mod Wolverhampton, da Nathan Redmond allerede i andet minut sparkede hjemmeholdet i front på kort afstand. Gæsterne fra Wolverhampton lod sig imidlertid ikke slå ud af den tidlige scoring og satte sig på spillet.

Det kastede en halv chance af sig til Raul Jimenez, og efter en halv time kom udligningen. Joao Moutinho tog sig af et hjørnespark og han fandt Willy Boly, der med et pragtfuldt hovedstød sendte udligningen i kassen.

Southampton svarede dog hurtigt igen og få minutter senere kom hjemmeholdet atter i front. Igen var det Nathan Redmond, der var manden bag målet. Den hurtige angriber snød Wolves-målmand Rui Patricio, der var langt ude af sit mål og så løftede Redmond den over den portugisiske målmand til 2-1. Det var også stillingen ved pausen.

Wolverhampton kom ud til anden halvleg med en mission om, at de skulle have den udlignende scoring. De pressede derfor hjemmeholdet langt tilbage, men den forløsende scoring kom aldrig. I stedet kunne Shane Long med tyve minutter tilbage af opgøret bringe The Saints på 3-1, da Wolverhampton ikke fik trukket offside.

Scoringen lukkede kampen og Southampton kunne derfor tage en sejr på 3-1 og sætte tre vigtige point ind på kontoen, som sender dem otte point over nedrykningsstregen.

På Craven Cottage tog Fulham imod Everton og her blev det en overraskende sejr til allerede nedrykkede Fulham. Tom Cairney og Ryan Babel scorede for hjemmeholdet.