Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 13:35
Saints-manager hylder Ings: Han er meget vigtig for holdet

Danny Ings har været i god form for Southampton i starten af sæsonen og Saints-manager Ralph Hasenhüttl håber, at englænderen kan fortsætte de gode takter.


Southampton er kommet skuffende fra land i Premier League, hvor klubben befinder sig i den tunge ende af tabellen, lige over nedrykningsstregen. På det personlige plan har klubbens engelske angriber Danny Ings dog fået en godkendt start på sæsonen, hvor han har bidraget med flere scoringer og hårdt arbejde.

Lørdag eftermiddag skal Danny Ings og holdkammeraterne fra sydkysten forsøge at hente tre point, når de skal op imod Wolverhampton, der senest vandt over Manchester City. Forud for kampen på Molineux har Saints-manager Ralph Hasenhüttl været ude at rose sin angriber.

- Selvfølgelig er det vigtigt, at vi har en angriber, der ved, hvordan man scorer mål. Danny Ings er i god form og arbejder godt for holdet, hvilket også er vigtigt. Han er altid positiv og giver god energi til holdet. Det skal han fortsætte med, og så får vi forhåbentlig snart nogle sejre, som kan give os et momentum, slutter Ralph Hasenhüttl.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED