AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:04:2019 14:25
Saints-manager giver angriber lov til at smutte

Charlie Austin har ikke fået meget spilletid i denne sæson, og Southampton-manager Ralph Hasenhüttl er klar til at give slip på angriberen, hvis han vil væk.


Efter en skidt sæsonstart har Southampton kurs mod endnu en sæson i Premier League, men det skyldes ikke Charlie Austins præstationer. 

Den hovedstødsstærke angriber har således måttet tage til takke med en reserverolle i denne sæson, hvilket i januar medførte rygter om et exit fra St. Mary's. 

Dengang blev det dog ikke til noget skifte, men sommeren kan meget vel føre Austin mod nye græsgange, og manager Ralph Hasenhüttl er da også åben for at sælge den tidligere QPR-profil: 

- Det afhænger af, hvor meget han vil spille. Du kan klare at sidde på bænken i nogle måneder, men fodboldspillere er ikke født til at sidde på bænken, udtaler Hasenhüttl ifølge Daily Echo. 

- Han ved, at han måske skal finde en ny klub til sommer. Hvis han kommer til mig og beder om et skifte, vil jeg ikke stå i vejen for ham. 

29-årige Austin, der blot har scoret to gange i denne sæson, har til sommer kun et år tilbage af sin kontrakt med Southampton. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED