AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:11:2019 20:43
Hårde diskussioner til træning: United-legende fik Ronaldo til at græde

I et interview med FourFourTwo fortæller Louis Saha, at Ruud van Nistelrooy fik Cristiano Ronaldo til at græde under en træning.


Det kan være hårdt at være et ungt talent i en storklub i England, og det fik Cristiano Ronaldo ifølge Louis Saha at mærke i Manchester United.

Således fortæller Saha, at van Nistelrooy krævede, at alle afleverede til ham, både til træning og under kampene, hvilket nær havde sat en stopper for udviklingen af Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney.

- Ruud havde den slags ego. Han ville have alle afleveringerne. Nogle gange var det svært for manageren at arbejde med, fordi det var svært for Ronaldo og Rooney.

- Fik Ruud Ronaldo til at græde? Ja, der var historier om det, fordi de endte i en diskussion på det tidspunkt, hvor Ronaldos far døde, så det var et dårligt tidspunkt, fortæller Saha. 

Saha fortæller også, at van Nistelrooy var ekstra hård ved de unge spillere og så sig selv som den største stjerne på holdet dengang.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED