AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2019 16:20
Saha: Rashford har ingen undskyldninger for ikke at score mindst 20 ligamål

Louis Saha mener, at Marcus Rashford som minimum bør score 20 ligamål i denne Premier League-sæson.


Romelu Lukaku er væk, og der er ikke hentet en ny angriber til Manchester United.

Det efterlader et endnu større pres på Marcus Rashfords skuldre, end der var i forvejen, og forventningerne til englænderen er næppe blevet mindre efter de to mål, han scorede mod Chelsea i weekenden.

Den tidligere Manchester United-angriber Louis Saha hører til blandt dem, der forventer store ting af Marcus Rashford i denne sæson, og franskmanden har sågar også stillet et krav til Ole Gunnar Solskjærs foretrukne frontløber.

- Rashford har ingen undskyldninger for ikke at score over 20 ligamål denne sæson. Han er tydeligvis Solskjærs favorit i angrebet, og han vil starte inde i de fleste kampe, hvilket giver ham rigelige muligheder for at lave mål, siger Saha til Bwin.

- Han er en udmærket spillende, og han har alle kvaliteterne til at vinde Den Gyldne Bold; fart, teknik, motoren, og så er han uforudsigelig, når han får bolden for fødderne. Nogle gange tager han en dribling for meget, hvilket han skal have ud af sit spil, fordi han tager et træk for meget i forsøget på at gøre det svære.

Louis Saha er slet ikke i tvivl om, at Marcus Rashford har en god læremester i form af Ole Gunnar Solskjær.

- Han er stadig meget ung, men Solskjær er den perfekte manager til at få det bedste ud af Rashford. Solskjær tog altid sine chancer og var kynisk foran mål, og hvis han kan give det videre til Rashford, vil han score 20-30 mål hver sæson, lyder vurderingen fra Louis Saha.

Louis Saha spillede for Manchester United fra 2004 til 2008, og han har desuden også spillet for både Newcastle, Fulham, Everton, Tottenham og Sunderland.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED