Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Sæsonens tyndeste straffespark? John Terry fatter intet

Af Morten Bruun Jørgensen
20.11.2023 Kl. 21:01
Sæsonens måske tyndeste straffespark er blevet dømt mod England.

Rico Lewis debuterede mandag aften på det engelske landshold, og den kamp vil den unge Manchester City-spiller nok huske for evigt. 

For det blev ikke blot hans første landskamp, han begik nemlig også et straffespark kort før pausen i EM-kvalifikationskampen mod Nordmakedonien. 

 

Det mente kampens dommer i hvert fald efter et VAR-tjek, men det har mødt manglende forståelse hos en række engelske journalister og den tidligere Premier League-stjerne John Terry. 

– Hold nu op. Hvordan er det et straffespark, skriver Terry på Twitter akkompagneret af vred smiley. 

Rob Tanner, som arbejder for The Athletic, spørger, om det er det tyndeste straffespark hele sæsonen, hvortil han selv svarer, at det er det sandsynligvis. 

Også flere andre engelske journalister er uforstående over for, at der blev dømt straffespark i situationen. 

Det er denne situation, hvor Rico Lewis rammer en modstander i hovedet med sin arm, der gav Nordmakedonien et straffespark, som blev misbrugt, men returbolden blev sendt i kassen. 

Til gengæld er der dog også en vis enighed om, at Nordmakedonien kunne have fået et straffespark tidligere i første halvleg, hvor Harry Maguire var ude med riven i eget felt. 

England var allerede sikker på førstepladsen i sin gruppe inden kampen mod Nordmakedonien, og landstræner Gareth Southgate gav derfor spilletid til blandt andre Rico Lewis og Ollie Watkins, mens stjerner som Jude Bellingham og Harry Kane startede på bænken. 


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Gravesen vil have dansk stjerne af landsholdet: Han er ikke god nok

2. Se målene: Arsenal-dansker netter 10 gange mod Liverpool

3. Av, av, av: Danmark kan havne i skrækpulje til EM

4. – Marcus Rashford skal ikke med England til EM

5. Big Six-klub vil hente Jude Bellinghams bror

Annonce