Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2020 10:28
Særligt én er brugbar: Inter tilbyder United tre spillere i bytte for Smalling

Calciomercato skriver, at tre forskellige spillere kan indgå i en byttehandel for Chris Smalling.


Chris Smallings længe ventede skifte til Roma bliver måske ikke til noget, efter den italienske hovedstadsklub torsdag kunne annoncere signingen af midterforsvareren Marash Kumbulla.

Men selvom det måske ikke bliver for romerne, kan Smalling endnu ende med at få lov at fortsætte karrieren i Serie A. Calciomercato skriver nemlig, at Antonio Conte og Inter har et godt øje til den 30-årige englænder, der grundet sine flotte præstationer sidste sæson fik kælenavnet "Smalldini".

I  øjeblikket undersøger Inter angiveligt muligheden for en byttehandel, og særligt én af de foreslåede spillere kunne måske være af stor interesse for The Red Devils.

Inter skulle være klar til at inkludere Joao Mario, Marcelo Brozovic og Ivan Perisic i en potentiel byttehandel med Smalling. Særligt den kroatiske winger kunne være noget, der fik Manchester United til at overveje en handel nøje.

Flere engelske medier har i hvert fald skrevet, at Perisic skulle være et af klubbens alternativer til Jadon Sancho, skulle den månedlange forhandling med Dortmund slå fejl.

31-årige Perisic passer ikke ligefrem til profilen, som Manchester United er efter i form af alder og udviklingspotentiale, men han viste sidste sæson for Bayern München, at han sagtens kan begå sig på øverste niveau.

Måske kunne han fungere som en lappeløsning, inden The Red Devils genoptager jagten på Jadon Sancho næste sommer?

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED