AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:05:2020 11:00
Sælg eller forlæng: 10 Premier League-stjerner med kontraktudløb i 2021

Vi har samlet 10 Premier League-stjerner, der alle har kontraktudløb om et lille års tid.


Sommerens transfervindue nærmer sig, og her står flere Premier League-klubber over for en svær beslutning. 

Flere Premier League-profiler har således kontraktudløb i sommeren 2021, og klubberne skal derfor bruge sommeren på at beslutte sig for, om den eller de pågældende spillere skal sælges eller tilbydes en ny kontrakt. 

Hvis klubberne hverken vælger at sælge eller forlænge, kan de stå i en situation, hvor de enten kan miste profilerne billigt eller se dem smutte uden at indkassere en krone i sommeren 2021. 

Herunder har vi samlet 10 af de største Premier League-profiler, som har kontraktudløb om et års tid. 

Paul Pogba 

Den franske midtbanespiller sættes nærmest dagligt i forbindelse med Real Madrid og Juventus, men det tyder på, at Manchester United vil forsøge at holde på verdensmesteren. Hvis det er tilfældet, vil de gøre klogt i at forlænge. 

Mesut Özil 

Ligesom Pogba er Özil også en spiller, der har tiltrukket sig meget negativ opmærksomhed. På rygtebørsen er han blevet kædet sammen med flere klubber, men hans agent har gjort det klart, at han agter at blive i Arsenal. 

Pierre-Emerick Aubameyang

Det er ikke mere end et års tid siden, at Aaron Ramsey forlod Arsenal på en fri transfer, og den situation vil The Gunners formentlig gøre alt for ikke at stå i igen. Der er stor interesse for Aubameyang, og et sommersalg kan bestemt ikke udelukkes, hvis de ikke formår at forlænge. 

Leroy Sané 

Bayern München har et rigtig godt øje til tyskeren, og et sommerskifte fra Manchester City til den tyske storklub virker meget realistisk. 

Sergio Agüero 

Agüeros agent var for nyligt ude og slå fast, at argentineren ikke forlader Manchester City i den kommende sommer. De lyseblå fra Manchester kan dermed risikere at miste ham kvit og frit næste sommer, hvis de ikke formår at forlænge. Agüero er efterhånden blevet 31 år, men han scorer fortsat mål på samlebånd for the Citizens. 

Bukayo Saka 

Her har vi at gøre med en spiller, som Arsenal meget nødigt vil skille sig af med, og et sommersalg virker derfor urealistisk. Chelsea og Liverpool skulle dog have et godt øje til ham, og Arsenal vil formentlig kæmpe benhårdt for at få den unge englænder til at forlænge. 

Georginio Wijnaldum 

Både Wijnaldum og Liverpool virker til at tage hollænderens kontraktsituation ganske roligt, og det vil da også være mærkeligt, hvis de ikke når frem til en ny aftale. 

Pierre-Emile Højbjerg

Den danske landsholdsspiller er angiveligt et af Tottenhams toptransfermål, og et sommerskifte er bestemt muligt. Southampton har tidligere vist, at de ikke er blege for at sælge deres profiler, og Højbjerg har selv gjort det klart, at han gerne vil spille i en større klub. 

Michy Batshuyai 

Belgieren har aldrig formået at slå til i Chelsea, og The Blues bør derfor kraftigt overveje at sælge ham. Flere mindre klubber har vist interesse, og med Girouds nye kontrakt in mente er et sommerskifte for Batshuayi realistisk. 

Jesse Lingard

En af Manchester Uniteds mest udskældte spillere kan meget vel blive solgt til sommer. Det vil ikke være nogen katastrofe for United at miste ham på en fri transfer, men et sommersalg vil klart være at foretrække. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED