AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:02:2019 14:14
Sådan så Premier League-tabellen ud da Solskjær blev ansat

Der var stor forskel på Premier League-tabellen, da Ole Gunnar Solskjær blev ansat for under to måneder siden, og så den nuværende stilling.


Onsdag den 19. december blev Ole Gunnar Solskjær ansat som midlertidig Manchester United på et tidspunkt, hvor det hele så ret håbløst ud for den engelske storklub. Sidenhen er der sket alverden.

På daværende tidspunkt lå Manchester United nummer seks i Premier League med 26 point efter 17 kampe og en målscore på nul. Der var 11 point op til Chelsea på fjerdepladsen og førstepladsen var hele 19 point væk.

Se bare her, hvordan det så ud den 19. december sidste år:

Ole Gunnar Solskjær har dog formået at få Manchester United tilbage på rette spor, og De Røde Djævle har ikke tabt efterfølgende, og blot én ud af ni Premier League-kampe er endt i en pointdeling.

På nuværende tidspunkt er Manchester United nummer fire i tabellen, og der er nu kun 14 point op til førstepladsen. Det vigtigste for Manchester-klubben er dog at havne i top fire, som giver adgang til Champions League næste sæson.

Herunder ses den nuværende Premier League-stilling:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED