AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:07:2020 17:59
Sådan ligger landet: Grealish-agent kommenterer på United-rygte

Jack Grealish kæmper en brav kamp for at hjælpe Aston Villa med at undgå nedrykning, og det er prioriteten lige nu.


Jack Grealish har i en lang periode været i Manchester Uniteds kikkert på den engelske rygtebørs. The Red Devils har angiveligt vaklet mellem at hente Borussia Dortmunds Jadon Sancho eller Jack Grealish i Aston Villa.

Endnu er intet dog faldet på plads, og i det lys kommenterer Grealishes agent, Jonathan Barnett, nu på rygterne om et potentielt forestående skifte til Manchester United.

- Der er absolut intet på plads med nogen klub. Han (Grealish, red.) er ikke interesseret i andet end at kæmpe for, at Aston Villa kommer ud af problemerne.

- På den anden side ville det dog være godt for ham at spille i Champions League og udvikle sine fantastiske egenskaber, men jeg er ikke sikker på, hvilket land eller hvor det ville være. Den samtale skal ikke finde sted nu, fordi han kun vil kæmpe for at hjælpe Aston Villa, lyder det fra Barnett ifølge Metro.

På rygtebørsen ville Grealish koste svimlende £80 millioner, hvorfor det altså ville være et sensationelt skifte, skulle det gå igennem.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED