Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:11:2021 09:09
"Sådan noget gør man fucking ikke" - Zlatan sviner Chelsea-spiller

Zlatan Ibrahimovic lægger ikke skjul på, at tacklingen på Chelsea-spilleren var med vilje.


Under den seneste landsholdspause mødte Spanien og Sverige hinanden i VM-kvalifikation, hvor spanierne vandt 1-0.

I kampen gik Zlatan Ibrahimovic hårdt til Cesar Azpilicueta, da han løb direkte ind i Chelsea-spilleren.

Han fortæller nu, at var med fuldt overlæg, fordi Cesar Azpilicueta havde gjort noget mod en af de unge svenske spillere, og det var Zlatan ikke tilfreds med.

- Jeg løb ind i Cesar Azpilicueta, og det gjorde jeg med vilje. Jeg skammer mig ikke, fordi han gjorde noget dumt på en af mine holdkammerater, siger den svenske angriber i et interview med The Guardian.

- Det var en dum ting, men jeg ville gøre det igen for at få ham til at forstå, at sådan noget gør man fucking ikke. Han ville ikke have nosser til at gøre det mod mig, men jeg vil vise, hvad der sker, hvis han gjorde. Derfor gjorde jeg det mod ham.

- Det handler om, at han skal forstå, at man ikke er usympatisk mod en, der ligger på jorden. At angribe en spiller, der ikke kan gøre noget. Det er for nemt at gå mod en af mine holdkammerater, som er 20 år og er en god fyr. Nu håber jeg, at han har forstået det, lyder det fra Zlatan Ibrahimovic.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE