Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 13:40
Så vil man gerne væk: City-spiller er klar til at spille gratis for at sikre skifte

Ifølge FC Barcelona-præsidentkandidanten Victor Font er Eric Garcia parat til ikke at modtage nogen løn det næste halve år, hvis han kan gennemføre et skifte til Barcelona før deadline day.


Eric Garcia skifter senest til FC Barcelona til sommer, når hans kontrakt med Manchester City udløber. Der er dog fortsat en regulær chance for, at den spanske midterforsvarer forlader sin engelske klub inden for de kommende dage.

Det fortæller Victor Font, der er blandt favoritterne til at blive valgt til ny præsident for FC Barcelona. Det har efterhånden stået klart længe, at Garcia ikke ville forlænge med The Cityzens, men i stedet skifte tilbage til sin barndomsklub.

Og han er så ivrig efter at få skiftet i hus hurtigst muligt, at han er klar til at frasige sig sin løn for resten af denne sæson.

-  Eric Garcia er klar til at gøre en indsats og har sagt ja til, at han ikke behøver få løn i denne sæson, hvis han skifter denne måned. Vi har taget de nødvendige skridt, som gør det muligt at hente Garcia nu. Vi kan gøre det finansielt, fortæller Font til Diario Sport.

Tidligere skulle Manchester City have været afvisende over for at lade Garcia forlade Etihad Stadium midtvejs i denne sæson, men skal man tro Font, så har det engelske tophold ændret holdning.

- City accepterer et salg for €3 millioner plus variabler, udtaler Font.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED