Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:09:2020 09:55
Så skete det: Premier League-klub har formelt bud på Liverpool-spiller

Football Insider skriver, at Sheffield United nu skulle have budt på Rhian Brewster.


The Blades har officielt afgivet et bud på Rhian Brewster, erfarer Football Insider.  Mediet melder desværre intet om buddets størrelse.

De kan til gengæld afsløre visse detaljer. Chris Wilder & Co. skulle have tilbudt at leje den 20-årige angriber for den kommende sæson, men samtidigt forpligte sig til at købe Brewster permanent næste sommer.

Wilder har offentligt udtalt, at klubben var på udkig efter en ekstra angriber, og der har længe været spekulation om, at Brewster skulle være klubbens førsteprioritet.

Liverpool har angiveligt værdisat Brewster til mellem £20-25 millioner, men det er stadig uklart, hvorvidt The Reds faktisk er parate til at tage permanent afsked med angribertalentet, der scorede 11 mål i 21 kampe for Swansea sidste sæson.

Et salg skulle have været oppe at vende på ledelsesgangene på Anfield, men Liverpool skulle foretrække en handel, hvor klubben får indsat en tilbagekøbsklausul.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED