AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 11:11
Så sker der noget: Liverpool er i fremskredne forhandlinger med 29-årig stjerne

Spanske Sport skriver, at Liverpool og Thiago Alcantara er enige om en kontrakt.


Liverpool er kommet et skridt nærmere sommerens første store signing, da klubben skulle være blevet enige med Thiago Alcantara om en kontrakt.

Det skriver spanske Diario Sport denne fredag.

Den 29-årige spanske landsholdsspiller var tæt på at forlænge sin kontrakt med Bayern München, men ombestemte sig i sidste øjeblik og ventes nu solgt, da han har under 12 måneder tilbage på sin kontrakt med de tyske mestre.

Gennem de seneste to uger har der floreret rygter i tysk presse om, at Jürgen Klopp var interesseret i at signe den gudsbenådede midtbanetekniker, som han tidligere har udtalt sig i rosende vendinger om.

Sport Bild kunne også afsløre, at der internt i Bayern gik rygter om, at Thiago ønskede en transfer til Anfield. Det kan han måske også få. Skal man tro spanske Sport, mangler Bayern München og Liverpool nu at blive enige om en salgspris.

Det tyske storhold forlanger omkring £32 millioner for Thiago. Det skulle Liverpool være villige til at betale, hvis Bayern går med til at skulle modtage betalingen i portioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED