AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:02:2020 13:43
Så kom PSG i klemme: Klubpræsident sigtes for korruption

Den schweiziske anklagemyndighed har i dag sigtet PSG-præsidenten Nasser Al-Khelaifi for korruption.


Manchester City er ikke den eneste klub, der i disse dage er i vælten for at have begået snyd. Torsdag er Paris Saint-Germain-præsidenten Nasser Al-Khelaifi nemlig blevet sigtet for korruption af den schweiziske anklagemyndighed.

Sagerne minder som sådan ikke om hinanden, men Al-Khelaifi er også et højtstående bestyrelsesmedlem for BeIN Media Group, der ejer store dele af rettighederne til at vise FIFAs turneringer - heriblandt VM.

Men spørgsmålet er, om Al-Khelaifa og BeIN har anskaffet sig rettighederne på lovlig vis.

Jerome Valcke, en tidligere generalsekretær i FIFA, er nemlig i samme ombæring blevet sigtet for at have modtaget bestikkelse i forbindelse med salget af tv-rettighederne.

Al-Khelaifi er ikke direkte sigtet for at have bestukket Walcke, men er i stedet blevet sigtet for at have opildnet Valcke til at begå kriminaliteten.

PSG-præsidenten nægter sig skyldig.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED