AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:03:2020 18:54
Så er det nu, PL-topklubber: Ajax-stjerne interesseret i sommerskifte

Nicolás Tagliafico har gjort det klart, at han er meget åben for at skifte klub i sommerens transfervindue, og det kan vække interessen hos flere engelske klubber.


Det er ikke hver dag, muligheden for at hente en af verdens bedste venstre backs opstår. Men det gør den nu.

I et interview med den argentinske sportsavis Olé fortæller Nicolás Tagliafico nemlig, at han gerne vil tage skridtet videre til en anden klub i sommerens transfervindue.

- Hvis der er en klub, der passer til mig og placerer et økonomisk interessant bud til Ajax, vil jeg gerne tage springet.

- Jeg bliver 28 år i august. Det vil være et rigtig godt tidspunkt at tage det næste skridt i Europa. Så det kan blive et mål på den korte bane, lyder det fra den argentinske landsholdsspiller.

Ajax-profilen er tidligere blevet sat i forbindelse med Chelsea, men det er nok ikke kun the Blues, der kan tænkes at skulle ud på transfermarkedet for at lede efter en venstre back i sommerens transfervindue.

Klubber som Tottenham, Manchester City og Leicester kan også komme til at skulle handle ind til positionen afhængigt af, hvad der sker de kommende måneder.

Nicolás Tagliafico har spillet i Ajax siden januar 2018, og han er noteret for 99 kampe med 12 mål og 15 assists til følge.

Da den hollandske klub i sidste sæson nåede semifinalerne i Champions League, spillede Tagliafico en fremtrædende rolle på holdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED