AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:05:2019 09:48
Så er det nu, Liverpool: Præsident giver Fekir lov til at smutte

Lyons præsident, Jean-Michel Aulas, fortæller, at Nabil Fekir har fået lov til at skifte klub til sommer.


Liverpool var i sommeren 2018 meget interesseret i Lyons Nabil Fekir, og i lang tid så det ud til, at franskmanden ville drage mod Anfield. I sidste ende faldt aftalen dog til jorden, og offensivspilleren endte med at blive i Lyon. 

Efterfølgende har der været rygter om en gentlemandsaftale mellem Fekir og Lyon, der indebærer, at franskmanden kan få lov til at skifte klub til sommer, og den aftale blev i går bekræftet af klubbens præsident, Jean-Michel Aulas: 

- Vi har en aftale om, at han kan smutte. Tak til Nabil for at levere det, han har leveret, udtalte Aulas efter gårsdagens opgør mod Nimes ifølge Goal.

Fekir har ikke haft den bedste sæson i Lyon, men trods dette vil Aulas' udtalelse utvivlsomt vække glæde i Liverpool, der efter sigende stadigvæk er interesseret i offensivspilleren. 

Det vides endnu ikke, hvor meget Lyon vil kræve for 25-årige Fekir, men da hans kontrakt udløber om godt og vel et års tid, er det begrænset, hvad de kan få for ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED