AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 19:56
Så dyr som Maguire: Chelseas foretrukne signing kan blive svær at få i hus

Leicester står i en god forhandlingsposition, og derfor kræver klubben også en meget høj sum for Ben Chilwell.


Positionen som venstre back står højt på Chelseas prioriteringsliste, men der er flere udfordringer for the Blues.

London-klubben vil allerhelst have Ben Chilwell til at udfylde positionen, men Leicester vil kun meget nødigt slippe landsholdsspilleren, der ifølge Goal kan ende med at blive lige så dyr som Harry Maguire.

Sidste sommer blev midterforsvareren solgt til Manchester United for 642 millioner kroner, der betød, at han blev verdens dyreste forsvarsspiller. Det er det samme prisleje, at Chelsea nu skal op, hvis klubben vil have fingrene i Ben Chilwell.

Leicester står nemlig i en god forhandlingsposition, da der er fire år tilbage af Chilwells kontrakt, og samtidig er the Foxes godt polstret økonomisk, og lige nu har klubben også udsigt til at spille Champions League i den kommende sæson.

Ben Chilwell er selv opmærksom på interessen fra Chelsea, og han er også interesseret i at skifte til storklubben, men det kan altså vise sig at blive problematisk.

En sum på 642 millioner kroner vil nemlig være nye transferrekord hos the Blues.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED