AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2017 08:27
Rystet Spartak-træner: Liverpool var bedre til alt

Spartak-chefen Massimo Carrera var rystet over 7-0 nederlaget til Liverpool på Anfield onsdag aften.


Liverpool skulle bare undgå at tabe for at gå videre i Champions League. Klopps tropper lod dog intet være op til tilfældighederne, da de vandt med 7-0 over Spartak Moskva onsdag aften. Som resultatet antyder, så var The Reds deres russiske modstandere totalt overlegne - noget som Spartak-manageren Carrera blankt erkendte efter kampen.

- Jeg kan ikke forklare det. Liverpool var bedre til alt – de havde mest kvalitet, var mest aggressive og viste mest passion. Det lader ikke til, at vi er klar til så store kampe, siger Carrera ifølge UEFA's hjemmeside og fortsætter:
 
- Vi spiller altid for at vinde, og i dag var ingen undtagelse. Efter vi lukkede det første mål ind, havde vi chancer til at komme tilbage i kampen, men det lykkedes ikke.
 
- Nu vil vi forsøge at glemme denne skuffelse og i stedet startede forberedelserne til vores derby på søndag.
 
Spartak Moskva sluttede dermed på tredjepladsen i Champions Leagues gruppe E bag Liverpool og Sevilla. NK Maribor blev sidst i gruppen.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED