Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:06:2022 18:46
Rygtet til Liverpool og United: West Ham forhandler om La Liga-profil

Wet Ham ligger i øjeblikket i forhandlinger om La Liga-profil.


Indtil videre er det blevet til en enkelt signing for The Hammers denne sommer - nemlig Nayef Aguerd, der er skiftet fra Rennes.

Jesse Lingard meldes også på vej til London-klubben, og det forlyder nu, at de også forhandlinger om Arnaut Danjuma fra Villarreal.

Det er det spanske medie, Relevo, der melder, at The Hammers er interesseret i den hollandske kantspiller.

Arnaut Danjuma har en frikøbsklausul på €54 millioner, men West Ham er villige til at give €36 millioner - svarende til cirka 270 millioner kroner. 

Den 25-årige hollænder er før blevet rygtet til Liverpool og Manchester United, og han har også givet udtryk for, at han gerne vil væk fra Villarreal for at komme tilbage til den engelske liga.

Arnaut Danjuma forlod Bournemouth sidste sommer til fordel for Villarreal i en €24 millioner-handel. Dermed ser Villarreal ud til at høste en god profit på kantspilleren.

KONKURRENCE: VIND ET UNIKT EM-SÆT HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE