Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:01:2021 18:55
Rygtet til Liverpool: 'Bissouma kan spille på højeste niveau'

Brightons manager, Graham Potter, mener, at midtbanespilleren, Yves Bissouma, har niveauet til at spille i de største klubber.


Brightons midtbanespiller, Yves Bissouma, har været rygtet til Liverpool som erstatning til Gini Wijnaldum, og han har niveauet til det, mener hans træner, Graham Potter. 

Også Manchester United og endda Real Madrid har været linket til Bissouma, som har været en vigtig brik for Brighton i denne sæson. 

Manager Graham Potter er heller ikke i tvivl om, at midtbanespilleren kan spille med på det højeste niveau i Europa. 

- Jeg er sikker på, at den bedste Yves Bissouma kan (spille Champions League, red.), helt bestemt, fortæller Potter til Sussex Live. 

- Han har kvaliteterne og de færdigheder, man skal have for det niveau. Det handler om, at han skal være konsistent. Han har foretaget sig skridt i den rigtige retning, men der skal flere til. 

Yves Bissouma har, ifølge Tranfermarkt, en markedsværdi på 13 millioner euros.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED