Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:06:2022 17:47
Rygtes til Premier League: Napoli-stjerne bekræfter interesse

Den 23-årige angriber bekræfter interessen.


Napolis angriber Victor Osimhen fortæller, at han er glad for at blive sat i forbindelse med skifte til klubber fra Premier League, Bundesligaen og La Liga.
 
Den nigerianske landsholdsspiller har imponeret i løbet af de seneste to sæsoner i det syditalienske, hvor det i alt er blevet til 28 mål i 62 kampe.
 
I Premier League er klubber som Manchester United, Arsenal, Chelsea, Tottenham og Newcastle alle blevet meldt interesserede i den 23-årige Napoli-stjerne.
 
Trods Napolis værdisætning på 100 millioner euro - små 750 millioner kroner - er Osimhen fast besluttet på at forlade sin nuværende arbejdsgiver, inden hans kontrakt med klubben udløber i sommeren 2025.
 
- Først og fremmest, når jeg ser disse store klubber være interesseret i mig, og det er legitimt, og min agent bekræfter disse ting overfor mig, så er det en stor stolthed for mig. 
 
- Det viser, at jeg gør noget rigtigt i min karriere. Jeg vil bare gerne fortsætte med, hvad jeg gør, men det er en ære for mig, og jeg er meget tilfreds med mig selv, siger Osimhen til radiostationen Wazobia FM ifølge allnigeriasoccer.com.
 
Da Napoli i sommeren 2020 kunne præsentere Osimhen som ny spiller, blev han samtidig den dyreste afrikaner nogensinde, da han blev handlet for 70 millioner euro.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE